Betaalmethoden:

Als u kiest voor één van onze betaalopties verloopt de afhandeling van uw order via onze beveiligde betaalserver. Dit is het geval vanaf de pagina waarop u uw creditcardnummer of rekeningnummer invult (dit ziet u o.a. aan het slotje onder in uw browser). U kunt hier dus geheel veilig uw gegevens invoeren en de bestelling afronden. Na goedkeuring van uw betaling wordt uw bestelling in behandeling genomen. Alle prijzen op onze webshop zijn exclusief BTW. Let u, wel op uw standaard maximum bedrag dat u per keer mag overboeken.

Je rekent meteen af in onze webshop met één van de volgende betaalmiddelen:  

iDeal :

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Met iDEAL betaald u via internet bankieren van uw eigen bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Geen bijkomende kosten

Creditcard :

Betaal met uw VISA/Eurocard/Mastercard creditcard via een secure Internet connectie (SSL): Controleer eerst goed of alle getoonde gegevens juist zijn. Vul dan het kaartnummer en de vervaldatum en van uw creditcard in. 
Nadat u op VERSTUREN heeft geklikt wordt de betaling verwerkt. Het resultaat wordt op het scherm getoond. Indien de betaling door de Creditcard maatschappij wordt goedgekeurd, wordt uw bestelling direct verwerkt.
Maximaal bedrag per transactie: € 2000,-
Bijkomende kosten: Visa/Eurocard/Mastercard: € 0,25 + 1,8%

Paypal:

PayPal is een wereldwijd betaalsysteem dat particulieren, webwinkels en veilingsites als eBay en Marktplaats gebruiken. Om gebruik te kunnen maken van PayPal moet je, je aanmelden met een e-mailadres. Je betaalt met je bankrekening, creditcard of een PayPal-rekening, waar je tegoed op staat. PayPal is voor de koper gratis (bij betalingen in euro's). Bij het omrekenen in vreemde valuta's worden wel kosten in rekening gebracht: 2,5 tot 4% boven op de wisselkoers. Kopers kunnen gebruikmaken van de aankoopbescherming van Paypal.  

Bank overboeking :

Als u uw bestelling gaat afrekenen kunt u ook kiezen voor de optie bank overschrijving, U kunt dan het totaalbedrag overschrijven op onze bankrekening. Na het plaatsen van uw order ontvangt u per e-mail alle details over het doen van de betaling. Zodra we uw betaling hebben ontvangen gaan wij uw order verwerken. Bijkomende administratiekosten: € 9,95