Over ons

Kernzin van 050solar is:

“Het installeren van zonnepanelen hoeft niet moeilijk en duur te zijn."

Iedereen die een beetje handig is,  kennis heeft van elektriciteit en geen hoogtevrees heeft zou een zonne-energie systeem kunnen plaatsen. Uiteraard wel rekening houden met de geldende veiligheidsregels, normen en waarden.

Als oprichter van 050solar ben ik een ervaren ingenieur op het gebied van energiebesparing en duurzame energiesystemen, met meer dan 3 jaar ervaring op het gebied van zonne-energie, vind ik het leuk om mijn kennis en ervaring te delen en help ik graag andere mensen op weg om hun eigen zonne-energie systeem te realiseren.

Kwaliteit gaat bij 050solar altijd samen met klant tevredenheid. Onze processen richten zich op wat klanten nodig hebben om plezierig en efficiënt te werken. De input en feedback van klanten zal een basis vormen voor verbetering van onze processen en diensten. 

Daarom verkoopt 050solar de materialen tegen groothandelsprijzen. Om die redenen heeft 050solar  afspraken met verschillende groothandels in Nederland gemaakt, die bereidt zijn hun producten bij de consument te leveren. 050solar kan veel producten goedkoop inkopen en het weer goedkoop aanbieden aan de consument. Waarom zou je dan teveel betalen, als je het zelf goedkoop kunt inkopen.